avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Subventii APIA
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Subventii APIA

vreau sa infiintez o plantatie de 2ha de plante goji. am deja puietii iar in primavara ii voi planta. as dori sa stiu daca pot beneficia de subventii de la cei de la apia si unde trebuie sa ma interesez. sau cum as putea accesa fonduri ue.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 20:45, 27 Ianuarie 2014
Momentan fonduri europene nu puteti accesa decat de prin toamna 2014.
Pentru a vedea daca se acorda subventii de la APIA pentru plantatia dvs de goji, trebuie sa va interesati la APIA ca sa vedeti daca aceasta cultura se subventioneaza.
[ link extern ]
am fost personal la cei de la apia,dar am plecat la fel de nelamurit. nu stie nimeni ce-s alea goji si daca se afla pe lista. mi-au dat un site pe care sa intru dar .... as o dori o lista exacta a culturilor subventionate . unde o pot gasi?
Subventiile acordate de APIA le gasiti pe site-ul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 112 emanuelcosmin emanuelcosmin Buna seara . Sunt interesat de masura 112, dar as avea o nelamurire. As putea sa aplic in sesiune asta si sa incep activitatea agricola in primavara ? Va ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri infiintare cultura de lavanda neluvot2008 neluvot2008 buna ziua,as dori sa stiu daca pentru infiintarea unei culturi de lavanda pot accesa fonduri europene nerambursabile.Mentionez ca am in proprietate o suprafata ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru plantatie vita de vie ovidiu_p1 ovidiu_p1 Buna ziua , as avea si eu o intrebare , as vrea sa infintez o plantatie de vita de vie de masa si as avea nevoie de destui bani de care din pacate nu dispun si ... (vezi toată discuția)