avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatii de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatii de functionare

am o problemamare , particip la o licitatie si imi trebuiesc mai multe acte printre care scrie si autorizatie de functionare .
eu sunt un magazin mixt alim si nealim infiintat in 2006 iar cei de la orc mi-au spus ca nu imi trebuiesc , vor veni cei ministere si vor vedeA daca functionez corect.
1.certificatul constatator trebuie sa il renoiesc pentru licitatie ?
2.im mai trebuie o declaratie 189 ?????

ok am inteles ,multumesc si cu autorizare de functionare ? nu mai trebuie sau cum ?
Ultima modificare: Vineri, 10 Aprilie 2009
aminalex, utilizator
da, pentru licitatii trebuie sa aveti certificatul constatator la zi, de la ultimele modificari facute in documentele de infiintare si functionare a firmei.Despre declaratia respectiva, e bine sa dati o intrebare la AF.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare punct lucru -chiosc alimentar ENGFULL ENGFULL PENTRU AUTORIZARE UNUI CHIOSC ALIMENTAR ESTE SUFICIENTA DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE SAU SUNT NECESARE AUTORIZARI SPECIALE DE LA DSV , PSI , DSP APM? (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un magazin mixt janapress janapress buna ziua va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii daca puteti. as dori sa infiintez o ii sau if (in mediu rural) - sa deschid un magazin ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare necesare pentru urmatorul cod caen 4532 ContSters266201 ContSters266201 Buna ziua Am infiintat o intreprindere individuala platitoare de TVA ( 4532 Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule ) Am un chios de ... (vezi toată discuția)