avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Refuzul emiterii flotantului
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Refuzul emiterii flotantului

Buna ziua!
Ma confrunt confrunt cu urmatoarea problema:
-Beneficiez de indemnizatia de chirie ,daca trimit un raport in care sa fie evidentiat contractul incheiat cu o persoana ,si o copie dupa flotant.
Problema:in momentul depunerii actelor necesare obtinerii flotantului ,functionarul public mi-a raspuns ca nu pot emite flotante deorece nu poseda(din diferite motive ) stampila ,si asteapata sa primeasca ,dar poate dura si pana la 4 luni.
Ce as putea face in acest caz,deoarece doresc sa imi fac raportul pentru a primi bani de chirie?
Legea contenciosului administrativ vorbeste de refuzul de a emite un act.Cum trebuie sa fac ca sa primesc un raspus.Cineva imi spunea sa trimit cu confirmare de primire.Cumsa fac?

i
Cel mai recent răspuns: selesdacian , utilizator 14:10, 13 Ianuarie 2014
Instantele acorda termene foarte lungi
Pentru urgentarea materializarii interesului dv,sesizati oficial conducerea serviciului
Am vorbit si cu conducerea serviciului si acelasi raspus:''Nu va putem ajuta fiindca nu avem stampila ,pe care o primim dela Bucuresti.Nu va putem implementa in baze fiindca nu avem stampila.Nu stim pana lac data o primim ,dar e posibil sa o primim pe luna Aprilie ,dar nici atunci nu e sigur''.
Mai e ceva de facut?
Am solicitat o adeverninta din care sa reiasa ca am flotant,dar au refuzat spunand in baza a ce sa o dea?
As scrie un mesaj unei atoritati superioara serviciului D.P.D.A.B.D,dar nu stiu cui?
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratoarea refuză să-mi elibereze o adeverință de locatar, de care am nevoie pentru dosarul de indemnizație de chirie. ce aș putea face? Sammy1993 Sammy1993 Am o problema in eliberarea unei adeverinte de locatar. Astept de aproape doua luni si inca nu am primit adeverinta. Administratorea blocului gaseste mereu ... (vezi toată discuția)
Asociația de proprietari. buna seară! vin cu o problemă suficient de mare încât să ... Bogdanel23 Bogdanel23 Buna seară! Vin cu o problemă suficient de mare încât să macin și să mă frământ in fiecare zi și anume: REFUZUL PREȘEDINTELUI ASOCIAȚIEI DE ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu drazicmania drazicmania Am o persoana care sta la mine in chirie dar fara sa exista un contract de inchiriere.. Ea vrea sa isi faca buletin pe adresa garsonierei mele ..Nu stiu ce sa ... (vezi toată discuția)