avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clauza suplimentara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clauza suplimentara

Buna ziua,

Parintii mei sunt proprietarii apartamentului in care stau. Va rog sa-mi spuneti daca este posibil sa ma includa pe actul de proprietatate, ca o clauza suplimentara, ca fiins si eu beneficiar pe acest apartament. Daca da, care sunt pasii care trebuiesc facuti si cat costa. Multumesc

Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:13, 13 Ianuarie 2014
Puteti deveni proprietar al unei cote parti din apartament doar in cazul instrainarii acesteia prin vanzare-cumparare / donatie intocmite prin act autentic notarial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitati renuntare clauza uzufruct viager escence escence este posibil ca proprietarul unui apartament pe care doresc sa il achizitionez, sa renunte la uzufructul viager si in alta modalitate decat prin declaratia la ... (vezi toată discuția)
Act vanzare-cumparare sau variante de cedare la mostenirea unui imobil crystyna04 crystyna04 Tata a murit de curand si mama vrea sa mi lase mie apartamentul,pentru ca am grija de ea.Sora mea vrea sa mi dea partea ei prin donatie. ... (vezi toată discuția)
Trecere apartament pe numele nepotului ma_ingr_ash ma_ingr_ash Salut, Bunicii mei vor sa treaca apartamentul lor pe numele meu. Mentionez ca sunt singur si la parinti si la bunici. Am auzit ca se poate face in mai multe ... (vezi toată discuția)