avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Evaluare documente licitatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Evaluare documente licitatie

buna ziua,
Am o discutie in contradictoriu cu alti colegi cu privire la ordinea evaluarii doc. licitatie ale ofertantilor.Ei sustin faptul ca, daca un ofertant nu indeplineste conditiile de calificare nu mai este necesara evaluarea propunerii tehnice.Eu sunt de parere ca trebuie evaluata si propunerea tehnica in conformitate cu art.34, alin2 hg 9259(practic e obligatie). Ulterior , la evaluarea finala o poti declara atat inacceptabila pe doc calificare cat si eventual neconforma pe propunerea tehnica.
Rog pareri.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 19:38, 13 Ianuarie 2014

In cazul procedurilor in 2 etape (LR, NCPA, NFPA) nu .

In cazul LD sau CO nu exista o prevedere explicita. Continuarea analizei nu are rost in conditiile in care nu mai poate modifica starea inacceptabilitatii ofertei. Totusi, multi evalueaza integral ofertele, iar UCVAP sustine in general asta, pentru ca in cazul unei contestatii privind analiza documentelor de calificare si decizii CNSC defavorabile AC, sa nu mai fie in situatia de a relua evaluarea daca si oferta tehnica ar fi neconforma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa propunere tehnica in cadrul sedintei de deschidere a ofertelor mada_dum mada_dum Buna ziua, In cadrul sedintei de deschidere a unei cereri de oferte, unul dintre ofertanti nu a introdus in plic propunerea tehnica. Mai mult, se si intreba ... (vezi toată discuția)
Pret licitatie criptat eronat !!! dcarmen dcarmen Rog mult lamuriri. In urma unei licitatii online, s-au atasat toate actele solicitate cf caiet de sarcini, insa la rubrica din SEAP - la oferta financiara s-a ... (vezi toată discuția)
Iso subcontractant ibitza78 ibitza78 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Cerinta din Fisa de date este \\"[i]Se va prezenta Certificat privind implementarea si mentinerea unui Sistem de management ... (vezi toată discuția)