avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire din CIC

Daca tatal nu poate sa efectueze luna de concediu pentru cresterea copilului, indemnizatia din perioada respectiva se pierde.
Intrebarea este daca mama mai poate sa ramana acasa pana la implinirea varstei copilului de 1 an (fara indemnizatie) sau trebuie sa reinceapa activitatea la implinirea varstei de 11 luni ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:28, 13 Ianuarie 2014
Mama va putea sta in CCC pana la implinirea varstei de 1an si fara a beneficia de indemnizația aferenta.

Insa in acest sens, va trebui sa formuleze o cerere de CFP pentru ultima luna de CCC si s-o depuna la angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil si stimulent de insertie Andreiuta1908 Andreiuta1908 Buna ziua, In acest moment ma aflu in concediu de crestere copil, optiunea 1 an. Copilul implineste 1 an pe 29 octombrie 2013. Am doua nelamuriri: 1. Daca ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil cantorcorina cantorcorina Daca mama beneficiaza de concediu ingrijire copil pana la varsta de doi ani,indemnizatia va fi primita de mama pana inainte cu o luna de implinirea varstei de ... (vezi toată discuția)