avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nelamurire taxa timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nelamurire taxa timbru

In cazul unui proces _pretentii_, in urma cererii unei anumite sume am platit 10% din valoare ca si taxa de timbru. S-a desemnat expertiza intrucat suma ceruta era contestata de parat si vreau sa intreb daca in cazul in carare in urma expertizei se decide sa zicem o suma dubla, voi fi obligat sa adaug diferenta la taxa de timbu?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: marteen , utilizator 15:09, 13 Ianuarie 2014
Da, va trebui sa completati taxa de timbru pana la valoarea datorata potrivit OUG 80/2013
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru judiciar-apel adrianadamian2009 adrianadamian2009 Buna ziua, Am urmatoarea speta: Sunt parata intr-o actiune civila, judecata pe vechiul CPC. In cazul in care urmeaza a formula apel, am vreo obligatie ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de timbru utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: prin cererea de chemare in judecata am investit instanta sa oblige parata (o firma de imobiliare) la restituirea ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru la valoare mars_on_line mars_on_line care este temeiul legal pt. a evalua o proprietate ? trebuie sa platesc taxa de timbru la valoare , cum procedez ? pe ce baza stabileste judecatorul taxa la ... (vezi toată discuția)