avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reziliere contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reziliere contract de comodat

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a rezilia contractul de comodat pe care l-am facut cu o persoana fizica in vederea infiintarii unei asociatii fara scop patrimonial.
Mentionez ca in momentul de fata am contract de inchiriere cu aceeasi persoana fizica ( inregistrat la Adm.Fin) nefiind necesar sa-mi schimb sediul.

Multumesc
Buna ziua,

Incheiati un act aditional la contractul de comodat prin care sa spuneti ca incepund cu data de, contractul se reziliaza de comun acord. Actul aditional puteti sa-l depuneti apoi la ONRC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comodat sau inchiriere Badger Badger Daca la infintarea SC spatiul a fost pus la dispozitie SC printr-un contract de comodat, pt ca aceiasi SC sa se treca de la comodat la inchiriere in acelasi ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)
Reziliere contract comodat pe sediu social_as.unic claudia_d claudia_d Buna ziua, Pentru a rezilia/inceta un contract de comodat pe sediu social cu acordul partilor, ce pasi sunt necesari? trebuie depus la ORC? Ce alte costuri, ... (vezi toată discuția)