avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit forfetar

Buna ziua,

Tinand cont de noul impozit forfetar am o intrebare. Daca o firma are ca obiect principal de activitate CAEN 6201 - Activitati de realizare a soft-ului la comanda si ca activitati secundare are si codurile CAEN pentru care se achita impozit forfetar, coduri CAEN care au pondere 0% (ZERO) in cifra de afaceri, trebuie sa plateasca impozit forfetar?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:33, 13 Ianuarie 2014
Nu se aplica de la 1 ianuarie 2014 acel impozit forfetar despre care se discuta in toamna lui 2013 si care se afla inca in dezbatere in Parlament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati de proiectare hardware si software, coduri caen. voi cum ati face ? propolis propolis Salutare, Am dezvoltat un dispozitiv/sistem hardware, mai exact un tester de baterii de laptop cat si 2 programe software: un program software este ... (vezi toată discuția)
Cod caen 6201 nicol_stnn nicol_stnn Buna ziua, am nevoie de ceva ajutor... Trebuie sa infiintez o firma Caen principal 6201, ca sa pot incheia un contract cu o fima unde fac Activitati de ... (vezi toată discuția)
E posibil pfa la norma de venit care are si coduri caen in sistem real? vladonne vladonne Doresc sa infiintez un PFA la norma de venit cu codul CAEN principal 6201 - [i]Activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software ... (vezi toată discuția)