avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se depun acte in original la instanta ? Furnizare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se depun acte in original la instanta ? Furnizare Informatii- de la Registrul Comertului privind sediu unei firme?

Instanta mi-a cerut sa fac demersuri catre, Oficiul National al Registrul Comertului- si sa cer Furnizare Informatii cu privire la sediul inei societati parate. Am obtinut acest act. Trebuie sa-l dau instantei in original? sau copie xerox ? Tot instanta mi-a cerut sa depun la dosarul cauzei ,,Contractul Individula de munca,, Copie Certificata pentru Conformitate cu Originalul in 2 exemplare. Eu nu detin originalul ci doar 2 copii xerox. Pot depune copiile de pe acestea ?
Cel mai recent răspuns: ContSters309565 , utilizator 15:47, 13 Ianuarie 2014
daca instanta nu a solicitat originalul, depuneti o copie conforma cu originalul ... de asemenea depuneti in original chitanta/factura pt solicitarea de eliberare informatii ORC, pt a putea solicita cheltuielile de judecata in cazul in care aveti castig de cauza

cu privire la cim, atata timp cat va asumatii ca acele copii sunt dupa original, le puteti confirma ...

succes
Multumim frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se fac conforme cu originalul inscrisurile depuse la cererea de chemare de judecata iolanda15 iolanda15 Va rog sa ma lamuriti cum sa procedez pentru certificarea conform cu originalul a inscrisurilor depuse in copie xerox odata cu cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca-recuperare drepturi banesti. tribunalul imi cere documente pe care nu le am eu,,,ce ma fac ?,,, ContSters241026 ContSters241026 Buna seara tuturor ma aflu intr-o situatie din care nu stiu cum sa ies Subiect -Ma aflu in proces cu fostul angajator multiple probleme: Recuperare salarii ... (vezi toată discuția)
Salut! am avut recent un termen de judecata intr-un dosar civil, ... Mika T Mika T Salut! Am avut recent un termen de judecata intr-un dosar civil, si am depus un alt opis cu cheltuieli de transport Franta - Romania in copii xeroxate asa cum ... (vezi toată discuția)