avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Salut! Am avut recent un termen de judecata intr-un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Salut! Am avut recent un termen de judecata intr-un dosar civil, ...

Salut! Am avut recent un termen de judecata intr-un dosar civil, si am depus un alt opis cu cheltuieli de transport Franta - Romania in copii xeroxate asa cum am facut mereu la toate termenile la care am venit ,dar de aceasta data judecatorul mi-a spus sa depun si chitantele originale in termen de 7 zile la dosar. As vrea sa stiu din ce motiv mi-a cerut asa ceva si daca este legal . Daca nu le depun pe toate in termen , ce se poate intampla. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:00, 29 Ianuarie 2023
Dacă nu le depuneți riscați sa nu fie luate în considerare la stabilirea cheltuielilor de judecata.Judecatorul.poate solicita prezentarea originalului unui înscris aflat la dosar ..
Pretentia instantei de judecata este temeinica si legala
Instanta a solicitat exemplarele originale pentru a se asigura de legalitatea acestora,documentele urmand sa va fie restituite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se depun acte in original la instanta ? furnizare informatii- de la registrul comertului privind sediu unei firme? ContSters309565 ContSters309565 Instanta mi-a cerut sa fac demersuri catre, Oficiul National al Registrul Comertului- si sa cer Furnizare Informatii cu privire la sediul inei societati ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecată,lămuriri lotuss lotuss Vă rog sa-mi spuneți cum se procedează.La depunerea Plângerii ,în care solicit cheltuieli de judecata ,ce trebuie să fac ? -atașez un opis al ... (vezi toată discuția)
Dovezi cheltuieli judecata Just-drept Just-drept Art. 452 Conform art. 452 Cpc privitor la -Dovada cheltuielilor de judecată-, se arata ca ,,Partea care pretinde cheltuieli de judecată trebuie să facă, ... (vezi toată discuția)