avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vechimea in specialitatea studiilor
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vechimea in specialitatea studiilor

Buna ziua
Pentru functia de secretar u.a.t este nevoie de studii juridice sau administrative precum si de vechime in specialitatea studiilor
Ce se intelege prin vechime in specialitatea studiilor?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: dancantemir , utilizator 13:24, 15 Ianuarie 2014
Inca o data, multumesc, de acord cu dvs. dar...
asa cum am spus, in contextul legii 215/2001, pentru ocuparea functiei de secretar sunt necesare studii juridice sau administrative.
Va rog sa-mi spuneti care este functia care necesita exclusiv studii administrative pentru a beneficia de vechime in specialitatea studiilor
Numiti-o, va rog, in contextul Legii nr.188.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitatea studiilor alexdobree alexdobree Buna ziua! As dori sa stiu ce se intelege prin sintagma \"vechime in specialitatea studiilor\". Mentionez ca am absolvit stiinte economice si lucrez de 2 ... (vezi toată discuția)
Vechime în specialitatea studiilor galgo galgo Dacă în acceaşi perioada au existat 2 contracte individuale de munca, respectiv una în perioada august 2013-iunie 2016 ( 2 ani şi 11 luni - funcţia de ... (vezi toată discuția)
Functionar public ContSters88583 ContSters88583 Buna ziua, am vrut sa ma inscriu la un concurs pentru inspector asistent unde conditia necesara era vechime in specialitatea studilor de un an. studiile mele ... (vezi toată discuția)