avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Autorizatii magazin alimentar de legume si fructe
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Autorizatii magazin alimentar de legume si fructe

Buna ziua,
As dori sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari:
1.Ce conditii trebuie sa indeplineasca spatiul pt a obtine autorizatia sanitar-veterinara si de la pompieri?
2.Prin ce document pot sa aduc in magazin legume de la producatori agricoli care nu au infiintata o firma. Este suficient certificatul de producator sau trebuie neaparat producatorul agricol sa fie macar PFA si sa emita factura?

Alte discuții în legătură

Acte infiintare pfa: crescatorie prepelite IULIAN_32 IULIAN_32 Buna ziua, sunt crescator de prepelite, si doresc sa comercializez ouale in magazine .As dori sa imi sugera-ti ce sa imi infiintez( PFA. , AF. sau SRL) si daca ... (vezi toată discuția)
Plantatie de capsuni și procesare Daniela180 Daniela180 Bună ziua! Am si eu o intrebare. Am o plantatie de capsuni si am certificat de Producator de Capsuni. As vrea sa procesez fructele pentru a obtine dulceata ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)