avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Plantatie de capsuni și procesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Plantatie de capsuni și procesare

Bună ziua! Am si eu o intrebare. Am o plantatie de capsuni si am certificat de Producator de Capsuni. As vrea sa procesez fructele pentru a obtine dulceata sau sucuri, as putea vinde in magazine doar pe baza certificatului de producator sau am nevoie de firma sau pfa?
Ultima modificare: Luni, 18 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:13, 18 Decembrie 2023
Deja creste amploarea afacerii și va trebuie un srl, aviz sanitar veterinar pentru un atelier de procesare fructe.
Întâi înființați firma la registrul comerțului și apoi începeți sa faceți amenajarea spațiului de depozitare materii prime, producție și depozitate produse finite ambalate cu achizitia de materiale, echipamente cu factura pe firma.
Ultima modificare: Luni, 18 Decembrie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Imbuteliere miere de albine MirceaIonut MirceaIonut Buna ziua ! Sunt direct producator de miere de albine si sunt mai multe magazine interesate de achizitie miere de albine direct de la mine ! Sunt interesat de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa îmi deschid firma de fabricare colțunași. sveta izbash sveta izbash Buna seara. Vreau sa îmi deschid firma de fabricare colțunași. Puteți să mă ajutați , va rog frumos? Ce reguli ar trebui să îndeplinească ... (vezi toată discuția)