avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Imbuteliere miere de albine
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Imbuteliere miere de albine

Buna ziua ! Sunt direct producator de miere de albine si sunt mai multe magazine interesate de achizitie miere de albine direct de la mine ! Sunt interesat de ce anume e nevoie pentru a putea imbutelia si comercializa productia proprie (5-8 tone anual ) ! Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:41, 4 Mai 2016
Buna ziua,
Un SRL, spatiu, aparatura, recipienti de ambalare, certificat de producator.
Trebuie sa mergeti la directia sanitar veterinara din judet si sa vedeti care sunt conditiile pe care trebuie sa le indepliniti referitor la spatiul si dotarea acestuia pentru inregistrarea sanitara veterinara a activitatii de ambalare miere din productie proprie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plantatie de capsuni și procesare Daniela180 Daniela180 Bună ziua! Am si eu o intrebare. Am o plantatie de capsuni si am certificat de Producator de Capsuni. As vrea sa procesez fructele pentru a obtine dulceata ... (vezi toată discuția)
Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Productie muraturi,zacusca Jimmy74 Jimmy74 Buna ziua as dorii si eu sa incep sa produc si sa comercializez,sacusca,muraturi...\"ca la mama acasa\",as dorii daca ma poate indruma cineva,de unde sa ma ... (vezi toată discuția)