in 26.04.2012 mi-au fost afisate la domiciliu 6 p.v.c.c. pentru faptul ca am circulat cu auto fara a detine rovinieta valabila. Intrucat eu am vandut auto. in cauza, contraventiile nefiind savarsite de catre mine, am contestat cele 6 p.v.c.c.si am castigat, insa la primirea hotararilor, SURPRIZA!!! instanta a admis plangerile dar in continutul hatararilor scrie ca au fost admise pe motiv ca procesele verbale au fost intocmite si comunicate petentei la mai mult de 30 de zile de la data constatarii contraventiei, motiv pentru care desfiinteaza procesele verbale- acest fapt fiind neadevarat, procesele verbale au fost intocmitesi mi-au fost comunicate in termenul legal de mai putin de 30 de zile iar eu nu am contestat pe acest motiv ci pentru faptul ca inaintea savarsiii contraventiilor am transferat dreptul de proprietate si nu ma mai aflam in posesia auto, nemaifiind utilizatoarea acestuia.
Bineinteles ca CNADNR a depus recurs, si pe buna dreptate, recursul fiind admis iar dosarul a fost transferat de la Judecatoria Cornetu la Tribunalul Ilfov.
In aceasta situatie cum ar trebui sa fie formulata intampinarea intrucat pe toate modelele gasite pe net se solicita respingerea recursului si mentinerea hotararii anterioare, insa eu nu pot solicita acest lucru intrucat hotararile mele sunt eronate.
Ar trebui sa solicit in intampinare anularea hotararii si sa formulez o cerere de rejudecare? va rog sa ma ajutati intrucat nu ma asteptam lao asa surpriza: :(
Buna ziua,
Trebuia sa formulati si dumneavoastra recurs solicitand admiterea actiunii pentru motivele aratate de dumneavoastra.
va trebui sa va prezentai cu sentintele la un avocat care sa va formuleze intampinarea pentru situatia aparte a dumneavostra.
Oricum onorariul il recuperati ca fiind cheltuieli de judecata.
De principiu va trebui sa solicitati respingerea recursului si remotivarea sentintei pentru motivele aratate de dumneavostra sau sa solicitati la instanta de fond ori indreptarea erorii materiale (in sensul ca motivarea sentintei dumneavoastra este dintr-un alt dosar) fie lamuriurea sentintei (in sensul explicarii de unde a dedus instanta acea exceptie pe care a si admis-o).
Buna seara si multumesc pentru raspuns! As dori sa va mai intreb daca cererea de indreptare a erorii materiale se poate face pana la judecarea recursului deoarece am termen in aprilie 2014 si ma gandesc ca pana atunci as putea primi raspuns la cererea de indreptare a erorii materiale si astfel nu ar mai fi necesara judecarea recursului...