avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare diferente inventar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare diferente inventar

Buna ziua,

Cum se inregistreaza corect minusul de inventar in raportul de gestiune la o gestiune global valorica a unei II? Precizez ca folosesc un program de gestiune. Este corect sa il inregistrez in iesiri? Pentru ca asa suma respectiva imi va aparea ca si o incasare.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:16, 14 Ianuarie 2014
Trebuie sa discutati direct cu cel ce a facut programul informatic. Presupun ca teoretic (din lege) stiti solutia dar cu introducerea in program nu cred ca va poate ajuta cineva aici, de la distanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate partida simpla valeria goja valeria goja II Goja Valeria am deschis o pravalie cu produse predominant alimentare ,nu am angajati i_mi conduc singura contabilitatea .Nu stiu cum sa inregistrez o ... (vezi toată discuția)
Transfer intre gestiuni ady09 ady09 buna ziua.am in programul saga create 2 gestiuni: una cantitativ valorica (productie) si una global valorica (comert cu amanuntul).Cum transfer produsul finit ... (vezi toată discuția)
Trebuie raport de gestiune?? denisa2011 denisa2011 buna ziua, la o covrigarie, productie, trebuie sa am raport de gestiune, programul nu-mi afiseaza nimic, cateva sfaturi.. va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)