avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neintelegere, santaj cu poze intime
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neintelegere, santaj cu poze intime

buna seara!a si eu o intrebare...daca sora mea in trecutul ei a facut video chat si a pastrat legatura prin tel cu un utilizatorde ,,placerii,,in care ia trmis bani,iaracum o ameninta ca pune poze cu ea peste tot dacanu ii trimite banii ce se poateface in cazul asta?entionez ca acum este la casaei fiind maritata si cu un copil in asteptare!multumesc :(anticipat!
Cel mai recent răspuns: rodica1985 , utilizator 23:57, 8 Februarie 2014
Parerea mea este ca sora ta nu prea poate face ceva legal..probabil ca si sora ta l-a inselat pe individul acesta in trecut,pretinzandu-i bani imprumut sau mai stiu eu ce,bani pe care acesta i-a platit,in speranta ca i va primi inapoi sau ca va primi servicii live in schimbul lor la un moment dat,lucru care nu s-a intamplat,ca sora ta s-a plictisit de prostit indivizi si si-a facut o familie,normal k omu e acu nervos si isi vrea inapoi banii care i-a trimis sorei tale si pt care probabil ca i s-au promis niste chestii care nu s-au intamplat.
A te misca legal impotriva lui inseamna a recunoaste ca ai facut videochat,lucru care e ilegal,si daca omu mai are si chitantele de pe la western union prin care ti-a trimis banii si spune ca ti i-a imprumutat,si daca are bani de aruncat pe videochat si de dat cadou sau imprumut unei persoane necunoscute,inseamna ca are bani sa isi angajeze si o armata de avocati,deci s-ar putea sa fii in dezavantaj si sa iesi tu cea invinuita.
Parerea mea e ca ar trebui sa stea de vb cu sotul si sa-i explice toata tarasenia,ca daca o iubeste nu o sa o dea afara din casa,sa isi schimbe facebook-ul,mail-ul,telefonul,si sa inceapa o viata noua....
Vezi u,aici problema este din ce am inteles eu,ca omu nu pretinde o suma de bani oarecare,ci banii pe care ti i-a trimis,si tu nu-i dai inapoi.....deci practic,u l-ai santajat prima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distribuire materiale pornografice pe facebook după terminarea unei relații mirelaalbu mirelaalbu Buna seara, va rog sa ma jutati cu cateva sfaturi, in ceea ce trebuie sa fac in cazul urmator: Am avut o relatie cu cineva timp de un an si 5 luni, acesta in ... (vezi toată discuția)
Santaj alessia89 alessia89 Buna seara , nici nu stiu cum sa incep dar am nevoie de ajutor , mai pe scurt o sa explic problema mea , eu lucrez in domeniul video chat , alaturi de mine ... (vezi toată discuția)
Incercare de santaj alinuta_micuta alinuta_micuta Buna seara! Nu stiu sigur daca am nemerit ok forumul, daca este altul care se potriveste problemei mele, va rog sa ma indrumati ulterior. (violarea intimitatii ... (vezi toată discuția)