avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata impozit local pentru un teren din alta ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata impozit local pentru un teren din alta localitate decat cea de domiciliu

Va adresez rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am mostenit un teren care se afla pe raza administrativ teritoriala a orasului Mioveni, insa eu nu locuiesc in acel oras. Se poate face plata impozitului si din Bucuresti? Precizez ca nu doresc sa platesc online, ci doar prin banca sau mandat postal (chiar daca aceasta ar impune niste costuri suplimentare), insa nu stiu daca se poate si nu am gasit pe nimeni care sa ma ajute cu o informatie in acest sens. Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: alex68 , utilizator 18:08, 14 Ianuarie 2014
Solicitati primariei (chiar si prin email) sa va comunice marimea impozitului si codul IBAN in care sa puteti plati impozitul prin mandat sau virament bancar.Adresa o gasiti tot pe internet:
[ link extern ]
Se pare ca nu puteti folosi decat fax/telefon:sorry:
Poate aveti noroc sa va gasiti in listele de cont afisate aici
[ link extern ]
..precum si alte informatii privind taxele locale.
Succes!!
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2014
nucu$, utilizator
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru Overwhelm Overwhelm Buna ziua, Doresc sa achit taxa judiciara de timbru in valoare de 20 Lei pentru a depune o plangere la Jud. Mangalia. Eu am domiciliu in Bucuresti Sector ... (vezi toată discuția)
Cont taxa timbru pt judecatoria giurgiu cassy cassy buna seara! am cautat pe site-ul judecatoriei giurgiu si nu am gasit datele necesare pentru a putea achita o taxa de timbru prin mandat postal, eu nefiind din ... (vezi toată discuția)
Plata impozit venit 2019 xman_ghio xman_ghio Buna seara, Ma puteti ajuta cu indicatii despre cum sa platesc online impozitul pe venit? Am depus DU online si mi-am facut cont pe ghiseul.ro, dar acolo nu ... (vezi toată discuția)