avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cont taxa timbru pt judecatoria giurgiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cont taxa timbru pt judecatoria giurgiu

buna seara!
am cautat pe site-ul judecatoriei giurgiu si nu am gasit datele necesare pentru a putea achita o taxa de timbru prin mandat postal, eu nefiind din orasul giurgiu. Pe site apar doar datele pentru achitarea onorariului pentru expertize! La biroul de relatii publice nu raspunde nimeni iar de la registratura......raspunsul clasic "veniti aici si intrebati personal la relatii publice" (de luni tot incerc sa obtin aceste informatii telefonic).
Ma poate ajuta cineva in acest sens ?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 23:47, 22 Iunie 2011
taxa o platiti la taxe si impozite.

d-na avocat, nu mi-o luati in nume de rau dar intrebarea era: care e nr de cont si care sunt restul datelor necesare pentru a putea achita taxa de timbru prin mandat postal sau internet banking ? daca ma puteam deplasa la Giurgiu in acest scop....nu mai deranjam formul cu aceasta intrebare.
multumesc
cei de la taxe,posta sau CEC stiu contul doar sa le spuneti ca platiti in contul judecatoriei Giurgiu
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2011
Cristina Voicu, Avocat
Gasiti aici toate informatiile, conturi IBAN etc.:
www.impozitelocale,primaria-giurgiu.ro
multumesc pentru ajutor tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tribunalul bucuresti/ unde taxa de timbru ? calin_andrei calin_andrei Salut, Dosarul este la Tribunalul Bucuresti, reclamanta are sediul in alt oras; unde pot sa platesc taxa de timbru in Bucuresti? La ceva taxe locale? Si ... (vezi toată discuția)
Taxele juridice dorinv dorinv Pot plati la banca, direct, cash, taxe de timbru, in contul primariilor, ca apoi cu chitanta ce eventual o va emite banca, atasata la cerere, sa cer...de ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara irina75 irina75 buna ziua, am o problema care nu reusesc sa o deslusesc si v-as ruga sa ma ajutati. am o sentinta de incredintare minor in vederea adoptiei care urmeaza sa ... (vezi toată discuția)