avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere la primul termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere la primul termen

Pot adauga un nou capat de cerere la primul termen de judecata, inainte de discutarea fondului? Este vorba despre o plangere contraventionala unde am omis sa precizez faptul ca in cazul in care instanta nu constata nulitatea procesului verbal sa schimbe amenda contraventionala cu avertisment, datorita gradului scazut de pericol social al faptei?
Cel mai recent răspuns: Tirlea Andrei , Consilier juridic 11:13, 14 Ianuarie 2014
Bineinteles ca puteti. De altfel, sunt situatii in care o astfel de cerere este facuta chiar la momentul punerii concluziilor pe fondul cauzei si se solicita, in subsidiar, a se aplica avertismentul in conditiile in care instanta nu este de acord cu anularea procesului verbal de contraventie. Suntem in procedura contraventionala.
Va multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere anularea procesului verbal? monalisaalina monalisaalina Am rugamintea sa imi spuenti in urmatoarea situatie ce ar fi bine sa cer,modificarea sanctiunii cu amenda in avertisment sau anularea procesului verbal?am fost ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - inlocuirea amenzii cu avertismentul Szegedi Szegedi Buna ziua, Intr-o sentinta instanta a considerat ca, datorita faptului ca prin plangerea contraventionala am solicitata in subsidiar inlocuirea amenzii cu ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal incarat necoresponzator viaiacob viaiacob Buna ziua, Recent am primit un proces verbal de contraventie in care am fost sanctionat cu 6 puncte de amenda si 4 de penalizare, pentru utilizarea ... (vezi toată discuția)