avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnat pentru trafic de droguri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnat pentru trafic de droguri

Buna ziua. Am pe cineva in inchisoare pentru ca a fost condamnat ca a incalcat legea 143, art 2. (trafic de droguri). A fost condamnat la 3 ani cu executare si este deja inchis de 4 luni, asta fiind prima data cand este inchis.As dori sa stiu, cu modificarile codului penal, in caz ca se da legea amnistiei si gratierei, este afectat si el? Poate sa aiba o reducere de pedeapsa, il afecteaza in orice fel? Multumesc frumos. O zi buna.
Cel mai recent răspuns: dalin23 , utilizator 12:24, 14 Ianuarie 2014
Buna ziua,
Legile la care faceti referinta nu se vor da!
Buna ziua. Si daca legile astea doua nu se dau, il afecteaza cumva modificarile din noul cod penal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare lege penala mai favorabila FLORINTACHE FLORINTACHE Buna seara. Varul meu a fost condamnat in minorat la o pedeapsa de 3 ani inch sub supraveghere pentru talharie. Ulterior, dupa un an si jumatate, a fost ... (vezi toată discuția)
Codul penal, redozari blackstter blackstter am citi ca noul cod penal intra in vigoare din feb 2014. dar nu gasesc precis ce ma intereseaza direct. se vorbeste despre redozari sau despre o ... (vezi toată discuția)
Reasezari (redozari) pedepse IoanaManuela IoanaManuela Credeti ca se vor face reasezarile de pedepse pentru cei condamnati pe vechiul cod (ma refer inainte de a 1 februarie 2014 ) ? Ati auzit ceva concret ? (vezi toată discuția)