avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reinnoire buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reinnoire buletin

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii.

Mama mea a decedat anul trecut. Succesiunea inca nu a fost dezbatuta. Sunt singura mostenitoare iar acum imi expira buletinul. Avand in vedere ca locuiesc la adresa din buletin de aproape 20 de ani il pot reinnoii fara sa fac succesiunea? Mentionesz ca nu eu sunt proprietarul imobilului, mama mea este.

Cum pot sa faca sa imi reinnoiesc buletinul fara sa fac succesiunea?

Astept parerile dumneavoastra.

Cu stima,
Emilia C
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:02, 14 Ianuarie 2014
Solicitati deplasarea in terea a politistului de la ordine publica, anexa 14. Aveti nevoie de buletin, carte de identitate, certif.de nastere,casatorie, dupa caz sentinta de divort, taxa 12 lei, contractul pe casa, certif de deces al parintilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte identitate pentru mama cu domiciliul la proprietatea mea adriana57 adriana57 Eu si sotia mea avem garsoniera proprietate personala. O pot lua in spatiu pe mama mea? Adica sa-i fac carte de identitate pe adresa mea. Cu multumiri (vezi toată discuția)
Acte de identitate Dorin- Dorin- Buna ziua , imi puteti spune varog daca as putea sa schimb buletinul de identitate de tip vechi pe cel nou, micut , si daca da ce ma costa? (vezi toată discuția)
Carte de identitate pentru copila Ynna Dobre Ynna Dobre Buna ziua, Locuiesc in casa memei mele impreuna cu fiica mea si sotul meu, mama mea a decedat in Aprilie si sunt singura care are mutatie in acest imobil ... (vezi toată discuția)