avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte de identitate

Buna ziua , imi puteti spune varog daca as putea sa schimb buletinul de identitate de tip vechi pe cel nou, micut , si daca da ce ma costa?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:11, 30 Noiembrie 2015
Buna ziua,
va puteti declara buletinul fie pierdut fie deterioarat si-l puteti schimba pe cel de tip nou.
Costurile le aflati la depunerea cererii dar nu-s mari, circa 12 lei.
Daca aveti buletin tip vechi e clar ca e deteriorat, deci nu trebuie sa mintiti in a il declara ca fiind pierdut. Taxa este 12 lei. Aveti nevoie de certif de nastere, contractul pe casa, dupa caz certif de casatorie/sentinta de divort/certif de deces al sotiei, certif.de nastere ale copiilor cu varsta pana in 14 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin piedut si expirat CondurachiAdrian CondurachiAdrian Azi am fost sa depun actele pentru un nou buletin si am pierdut buletinul expirat la evidenta populatiei si cand am intrebat de buletinul expirat mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Reinnoire buletin emiliac emiliac Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Mama mea a decedat anul trecut. Succesiunea inca nu a fost dezbatuta. Sunt singura mostenitoare ... (vezi toată discuția)
Schimbare act identitate in germania Tataroiu Mihai Tataroiu Mihai Pot schimba buletinul in germania si ce acte im-i. trebuie (vezi toată discuția)