avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin piedut si expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin piedut si expirat

Azi am fost sa depun actele pentru un nou buletin si am pierdut buletinul expirat la evidenta populatiei si cand am intrebat de buletinul expirat mi s-a spus ca nu l-au gasit in acest caz ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:54, 27 August 2015
Buna ziua,
Sa asteptati sa va luati noul act de identitate.
inca nu mi l-am facut inca din cauza ca nu am buletinul expirat
Dati anunt in ziar pentru pierdere buletin (carte de indentitate ) si va faceti altul.
Nu mai e obligatorie de mult anuntarea in presa sau in orice alta parte pierderea CI. Ca ziarele iau banii oamenilor care nu stiu asta e aevarat, am mai vazut si eu anunturi (care nu erau gratuite).
CondurachiAdrian, nu inteleg ce problema aveti. In prima postare spuneti ca ati pierdut un buletin expirat cand ati depus actele pentru unul nou, in a doua ziceti altceva:

inca nu mi l-am facut inca din cauza ca nu am buletinul expirat

E expirat sau nu? Il aveti sau l-ati pierdut?

Insa cel mai important, ati depus actele pentru o noua carte de identitate? Atunci nu conteaza ce e cu cea veche.
Presupun ca v-ati prezentat la ghiseu si ati declarat ca vreti sa va schimbati buletinul pe motiv ca acesta era expirat, doar ca l-ati pierdut. In acest caz va prezentati din nou la evidenta persoanelor si declarati ca doriti sa solicitati un nou buletin pe motivul de expirare si pierdere. Sa aveti un act cu poza(cartea de alegator, permisul de conducere, pasaportul, legitimatia de serviciu, diploma de studii, orice), certif.de nastere, de casatorie(daca sunteti casatorit)ori, sentinta de divort(daca sunteti divortat), certif. de nastere a cpiilor cu varsta pana in 14 ani(daca aveti copilasi), chitanta de 12 lei si contractul pe locuinta, in original si copie.
Ultima modificare: Joi, 27 August 2015
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma: documente pierdute ibojka ibojka am pierdut buletin permis conducere ..care este pretul si ce acte trebuie...multumesc.. (vezi toată discuția)
Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut dubstep dubstep Buna ziua ! Daca mi-am pierdut buletinul , cand m-a duc s-a il fac din nou , trebuie s-a platesc vreo amenda ceva ? Multi zic ca nu , altii ca da .. numai ... (vezi toată discuția)