avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intoarcerea la munca din CCC inainte de 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intoarcerea la munca din CCC inainte de 2 ani

daca am nascut cel de al 2 copil in 29.10.12 si eram in ccc1 iar acuma vreau sa ma intorc la munca incepand cu data 01.03.14 iau stimulent de crestere pana face copilul 2 ani sau nu si ce trebuie sa fac
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:07, 14 Ianuarie 2014
1. Daca ati optat pentru CCC2 pana la varsta de 1 an veti putea beneficia de stimulentul de insertie daca reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 an.

2. - Daca ati optat pentru CCC2 pana la varsta de 2 ani veti putea beneficia de stimulentul de insertie daca reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an.
- Daca reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 an veti putea beneficia de stimulentul de insertie dupa ce implineste copilul 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent din concediu de 2 ani? anacordos anacordos buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un raspuns.am intrat in stimulent de insertie cu primul copil pana in 31dec 2013,intre timp sa nascut al doilea copilin ... (vezi toată discuția)
Intrebare concediu de crestere a copilului PaulHorotan PaulHorotan Buna ziua Numele meu este Raluca Horotan si sunt medic rezident specialitatea radiologie si imagistica medicala. M-am angajat in 1 ianuarie 2013, iar din 19 ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului biancaco biancaco Buna ziua! Eu am nascut pe 8 martie 2013 si am intrat in concediu maternal pe 20 mai 2013. Cand ar trebui sa ma intorc la munca pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)