avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sotul chemat in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sotul chemat in instanta

Buna ziua,sotul meu este somat in instanta pentru neplata unei chirii,contractul fiind pe numele lui,va fi acesta singurul raspunzator de plata chiriei si a penalitatilor sau voi suporta aceleasi consecinte datorita faptului ca suntem casatoriti?
Cel mai recent răspuns: Paula444 , utilizator 14:39, 14 Ianuarie 2014
Sotl dvs. va fi cel care va suporta consecintele neachitarii chiriei, inclusiv in cazul unei eventuale executari silite cand vor putea fi urmarite nu mumai bunurile dansului propriii si partea sa din dreptul de proprietate asupra bunurilor comune.
El a zis ca nu se va prezenta in instanta si ca nu i pasa,oricum va urma un divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie Hdaniela Hdaniela Buna ziua, in 1998 m-am casatorit cu un domn care locuia intr-o casa nationalizata si care platea lunar o chirie catre stat. Cand m-am casatorit bineinteles ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare neplatite- consecinte? georgiana.td georgiana.td Intr-un dosar penal pt. conducere cu permisul suspendat , am primit o pedeapsa cu suspendare + cheltuieli judiciare de 1100 lei . Problema e ca nu am bani sa ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata executare silita cornelv cornelv Buna ziua. Speta este urmatoarea: El: imprumut bancar cu credit ipotecar inainte de casatorie. Urmeaza sa-i fie executata silit casa pentru ca nu mai are cum ... (vezi toată discuția)