avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Probleme cu terenuri
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Probleme cu terenuri

La multi ani pe 2014, ma adresez dvs cu urmatoarea speta:
Cineva are un teren intravilan intr-o comuna dintr-un judet X, dar locuieste si are evidenta fiscala in judetul Y, poate el sa se adreseze, vreunei institutii, care sa-l ajute sa trasfere terenul proprietate din judetul X in judetul Y.
Astept raspunsul dvs.
Va multunesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Kostyka , utilizator 19:58, 25 Ianuarie 2014
Este prima data cand aud asa ceva.. Cum sa transferi un pamant dintr un judet in altul ???
Pt fiecare proprietate platesti impozit unde e...
Eu am gandit problema ca si in cazul schimbului de locuinte, si credeam ca exista (mai ales acum cu intabulari, cu cadastre), o agentie care sa monitorizeze, intentiile unor persoane care doresc sa schimbe terenuri dintr-un judet in altul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere cu teren in cap partiala cristina/BZ cristina/BZ Faptele pe scurt - in 1959 parintii mei,in prezent decedati, figurau cu suprafata x in registrul agricol - in 1959 fiul lor, in varsta de 13 ani, constrans ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan Catala Catala Buna seara, Speta este urmatoarea: Pe un teren aflat in intravilanul consacrat al satului (vatra satului) este ridicata o constructie autorizata si ca ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan vs extravilan Costel P Costel P Buna ziua, Am o speta si as avea nevoie de o opinie de specialitate. In ultimii ani am cumparat mai multe loturi de teren intr-un sat, loturi care conform ... (vezi toată discuția)