avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Modalitati vs. masuri de executare silita creante ...
Discuție deschisă în Executare silită

Modalitati vs. masuri de executare silita creante fiscale

Buna ziua. As avea si eu doua intrebari. Care sunt modalitatile de executare silita a creantelor fiscale conform OG 92/2003 si care sunt masurile de executare silita a creantelor fiscale conform OG 92/2003? Exista vreo diferenta intre notiunea de "modalitate" si cea de "masura" ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 06:58, 16 Ianuarie 2014
Masurile se dispun/se iau de organul fiscal. Modalitatile sunt mijloacele prin care se duc la indeplinire masurile dispuse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto 2010 bnlarts bnlarts buna ziua.am si eu o nelamurire.dupa cat timp se pune sechestru pe un bun mobil?de exemplu nu am platit anul acesta impozitul pe autoturism.am doar doua masini ... (vezi toată discuția)
Termenul de prescriptie a unei amenzi de circulatie boboc_valy boboc_valy Pentru 3 amenzi de circulatie din 2006, am primit in ianuarie 2012 instiintare de plata, conform OUG 92/2003, art.9(2)d, republicata in 2007; stiam ca ... (vezi toată discuția)
Sechestru garda financiara georgiana.td georgiana.td Buna ziua . Impreuna cu sora avem o librarie de cartier, in Bucuresti . in urma cu 4 ani , un agent comercial ne-a propus sa cumparam de la el hartie de ... (vezi toată discuția)