avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligativitate stampila pe facturi si chitante
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligativitate stampila pe facturi si chitante

Buna ziua !
Stie cineva incepand cu ce data s a anulat obligativitatea stampilarii fact. si chitantelor ? Si prin ce act normativ ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 17:08, 14 Ianuarie 2014
carmen.balan1967@yahoo.com a scris:

Buna ziua !
Stie cineva incepand cu ce data s a anulat obligativitatea stampilarii fact. si chitantelor ? Si prin ce act normativ ?
Multumesc !

Buna seara,

Legea nr. 343/2006 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal
În vigoare de la 04.08.2006.
Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 662 din 01.08.2006.

Respect,
Dan Preda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa succesiune nelur nelur Am un apartament in oras si pamant la tara, impreuna cu sora mea, drept mostenire dupa moartea tatalui meu. Nu am facut actele de succesiune (sau mostenire?). ... (vezi toată discuția)
Minorii platesc taxe de succesiune? ROMANITZA ROMANITZA un minor in varsta de 5 ani si 9 luni ramas orfan de tata in urma cu 4 ani si 10 luni este obligat sa plateasca taxa de timbru incazul deschiderii ... (vezi toată discuția)
Cota de impozitare microintreprinderi dupa aderare, resp preschimbare numarului de inregistrare la orc vecorom vecorom :-/ Va rog sa-mi comunicati daca la data aderarii art 107 din Codul Fiscal va fi abrogat :-/ Daca exista o procedura ca si in cazul Codul de înregistrare în ... (vezi toată discuția)