Buna ziua!
In urma cu 6 ani am facut un credit de nevoi personale pentru cumpararea unui apartament,garantie pt acest credit fiind apartartamentul in care locuiesc cu familia.Pentru 5 ani toate ratele au fost platite regular,pana cand firma la care lucra sotul a intrat in faliment;in acel moment am facut cerere la banca pentru amanarea ratelor.Functionara bancii a confirmat ca este totul in regula si ca vom relua plata ratelor dupa 8 luni.Am reluat plata ratelor,imediat ce am aflat ca de fapt cererea nu a fost aprobata :sorry: si pentru a avea cosmarul complet,zilele trecute am primit instiintare de la executor judecatoresc ca in termen de 15 zile sa achit toata suma,in caz contrar apartamentul va fi sechestrat si scos la vanzare.
Ma intreb si va intreb:
-Creditul a fost contractat pana in 2025.E normal ca acum,dupa 6 ani de contract,sa se ceara restituirea intregii sume imprumutate?????
Pentru ca nu ati respectat contratul, creditul a fost declarat scadent anticipat de aceea va cer toti banii, altfel ramaneti fara casa.
Aveti dovada ca ati depus cerere pt perioada de gratie si ca functionara v-a zis ca e in regula si ca veti plati peste 8 luni ?
Puteti contesta executarea, asta e de fapt singura cale pt ca instanta sa oblige banca sa respecte contractul, aveti sanse daca puteti dovedi ca ati fost indusa in eroare.
Insolventa
diaa
am contactat un credit de la banca de 200000 eur gajand cu o proprietate.si timp doi ani am platit la zi.Cand am vazut ca am probleme financiare am facut ... (vezi toată discuția)