avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare adresa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare adresa

Am o problema. Sau poate mai multe. In timpul unui protest am primit o amenda din generozitatea Jandarmeriei Romane. La momentul respectiv am contestat amenda depunand un dosar ce cuprindea doua exemplare originale ale plangerii contraventionale, dovada achitarii taxei de timbru in original, originalul procesului verbal de contraventie si o copie a acestuia, doua copii ale dovezii de comunicare , precum si doua copii dupa cartea de identitate).
Acum am primit o adresa in care mi se solicita inscrisuri doveditoare. Question! Ce anume inseamana inscrisuri doveditoare in acest caz? #-o Pot depunde doar numele si adresa martorilor? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: night11 , utilizator 20:18, 15 Ianuarie 2014
Formulati un raspuns in care precizati ca ati depus toate inscrisurile de care intelegeti sa va folositi,precizati numele si domiciliul martorilor si ce anume doriti sa dovediti prin audierea acestora.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala la un proces verbal dragostan dragostan Buna ziua am depus o plangere pentru ca am luat o amenda pt alarmarea falsa a politiei cam acum doua saptamani. Am primit acuma acasa o \\"Comunicare Adresa\\" ... (vezi toată discuția)
Plangere inlocuita de ”cerere de chemare în judecatã” MalinIonescu MalinIonescu Bun ziua, Pentru contestarea unui PV de circulatie (nu a exista o contraventie reala, detin probe clare ca aplicarea legii s-a facut abuziv) am depus inca ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - instanta competenta, acte necesare? Ciprianwfu Ciprianwfu Buna ziua! Am fost astazi la tribunal pentru a depunde o contestatie impotriva procesului verbal intocmit de politia rutiera.Doamna de acolo era foarte ... (vezi toată discuția)