avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatal copilului nu se intereseaza de copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatal copilului nu se intereseaza de copil

buna ziua am o fetita de 3 ani de 1 an si 8 luni tatal sau ma parasit in tot acest timp nu sa interesat deloc de fata ia trimis de craciun un colet dar nu vrea sub nici o forma sa ma ajute cu cresterea micutei ce pot face pentru ca nu se poate discuta omeneste cu el doar injura si ma critica eu sunt in cipru iar el in spania am dovezi ca nu vrea sa imi trimita nici un ban.eu vreau sa plec cu copilul dar nu vrea sa imi dea nici procura pentru a parasii tara.va rog sa imi raspundeti:(
alinavanesa a scris:

stiu doar ca eu nu mai lucrez de moment.am 21 de ani si nu prea stiu cum se procedeaza si nici cam cat costa, din cate am inteles prin mediere poate sa imi plateasca pensia alimentara?


nu poate prin mediere sa va plateasca nici o pensie alimentara. asta se face doar prin actiune in instanta.....desigur ca puteti apela la mediere , dar sa nu aveti surpriza ca nu rezolvati nimic ....( el refuza , dvs, platiti...ca si medierea costa)...si chiar mai mult decat o consultatie la un avocat ( desigur depinde de avocat si de mediator)

desigur daca tot va proniti sa faceti proces , pe care-l puteti duce singura este recomandata sa solictati si stabilirea domiciliului copilului la dvs is custodia exclusiva, daca tatal nu se intereseaza ca sa lamuriti si statutul copilului.

desigur ca va trebui sa probati din ce supraviatuiti daca nu aveti nici un venit...
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2014
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor dupa noul cod isabel05 isabel05 buna seara, va rog din suflet sa imi spuneti ce sanse am sa obtin custodia copilului meu, mai exact vreau sa ies din tara cu copilul fara acordul tatalui pt ... (vezi toată discuția)
Vreau sa sterg copilul de pe numele tatalui miharobert_clau miharobert_clau buna ziua am si eu o intrebare cum as putea sa imi sterg copilul de pe numele tatalui sau?noi nu am fost casatoriti dar a recunoscut copilul iar acesta ii ... (vezi toată discuția)
Pot parasi romania cu minorul fara acordul celuilalt parinte ? Adelina88 Adelina88 Buna seara. as dori si eu sa stiu daca pot parasi romania cu fetita mea in varsta de 3 ani fara sa ii cer acordul tatalui ei, mentionez ca prin ordinul ... (vezi toată discuția)