avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare imobil executat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare imobil executat

Buna seara!
Dorim sa cumparam un apartament cu o situatie ciudata (descrisa si sustinuta de proprietar si agentul imobiliar): actualul proprietar a cumparat acum 7-8 ani cu credit bancar, n-a mai putut achita ratele, apartamentul i-a fost luat de banca de putin timp. Totusi el are acces in apartament (!?) si in plus a reusit sa-l rascumpere de la banca prin intermediul unui prieten. Deci noi ar urma sa-l cumparam de la prieten. Nu am vazut inca actele, dar am vrea sa stim daca e vreun pericol sa fim cumva pacaliti in aceasta actiune si la ce anume sa fim atenti daca totusi ne hotaram sa cumparam apartamentul.
Va multumesc anticipat.
Cu bine!
Dupa ce vedeti actele puteti sa stiti exact cum stau lucrurile. Acum putem doar sa facem supozitii. Dupa ce vedeti actele puteti sa solicitati de la OCPI copii dupa actele pe care le au ei. Asa faceti o comparatie intre documentele primite de la vanzator si cele de la OCPI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa aflu parerea unui avocat despre o situatie ... david.rotaru david.rotaru Buna ziua! As dori sa aflu parerea unui avocat despre o situatie mai ciudata, privind achizitionarea unui apartament, situatie pe care o voi descrie in detaliu ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament fara credit vlad.dragomir vlad.dragomir Buna ziua, Am reusit sa strang o suma de bani suficienta pentru achizitionarea unui apartament fara credit. Am inceput sa caut si sa contactez diferite ... (vezi toată discuția)
Achiziție imobiliara - casa fără acte AdrianRomania AdrianRomania Salut! Am o situație imobiliara și nu mai știu unde sa întreb, de aceea am ajuns la voi. Un prieten și-a cumpărat un teren apoi a depus actele pentru ... (vezi toată discuția)