avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii asigurari de sanatate nerezidenti
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii asigurari de sanatate nerezidenti

Nimeni nu ma poate lamuri in aceasta problema:O persoana cu dubla cetatenie,rom-americana,cu resedinta de 25 de ani in SUA,care are 2 imobile inchiriate in Rom.,trebuie sa plateasca sau nu contributii la fondul de sanatate la veniturile din chirii? (ea fiind asigurata in SUA si in Rom.venind in vizita cam odata pe an 2-3 sapatmani).Am tot citit legislatia in vigoare dar nu am gasit ceva concret in acest sens.Raspunsul e urgent deoarece tocmai a primit de la ANAF o somatie pentru contrib.sanatate per.2007-2012.

Alte discuții în legătură

Mama si matusa mea au un apartament in timisoara. amandoua au ... Calmate18 Calmate18 Mama si matusa mea au un apartament in Timisoara. Amandoua au murit in Statul Florida,USA. O avocata din Timisoara mi-a scos CF si imi spune ca succesiunea se ... (vezi toată discuția)
Succesiune sua otaroiu otaroiu Daca deschid succesiune in SUA, actiunea trebuie sa fie si legalizata sau doar tradusa? multumesc (vezi toată discuția)
Decizie de impunere din oficiu de la casa nationala de asigurari de sanatate charismaamalia charismaamalia Buna ziua,am primit o decizie de impunere din oficiu care contine calculul contributiei de asigurari sociale de sanatate si accesorii provenit din Venituri ... (vezi toată discuția)