avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... O persoana angajata deschide II si plateste CASS
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

O persoana angajata deschide II si plateste CASS

buna ziua. daca sunt angajata la o societate si doresc sa imi deschid o II mai trebuie sa platesc CASS si pentru aceasta?
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 16:02, 15 Ianuarie 2014
Buna ziua,

Da veti plati cass si pentru veniturile obtinute ca II(Art.296^23, alineatul 3 din CF).

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas pe dividende? platesc deja la pfa raduma raduma Daca am deja un PFA unde platesc CAS si CASS, si imi deschid un SRL atunci va trebui sa platesc CAS pe dividende? Sau daca fac un contract de munca la SRL ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii intre pers. fizica si srl .... ce implicatii sunt? Tavya Tavya Buna ziua Se poate incheia contract de prestari servicii intre persona fizica si SRL pt activitati de barman (prepararebauturi si incarasi)? Ce taxe ar ... (vezi toată discuția)
Cass pentru investitii pentru cei cu pensii mai mari de 740 lei garbiny garbiny Buna ziua, Spuneti-mi,va rog,daca cei care au pensii mai mari de 740 lei mai trebuie sa plateasca CASS pentru investitii. Multe multumiri anticipate (vezi toată discuția)