avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale lmpozitul pe masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

lmpozitul pe masina

Cum scap de impozitul pe masina vanduta?
Nu mai am nici un act, nici nr de inmatriculare nu mai stiu
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 00:28, 18 Ianuarie 2014
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti bunul mobil ca urmare a instrainarii acestuia
Autoritatea fiscala in baza cererii dv de scoatere de pe rolul fiscal,in baza declaratiei notariale,dupa achitarea debitelor in urmarire aferent bun mobil,urmeaza sa va radieze din evidenta auto
Mergeti la serviciul inmatriculari, unde cereti un istoric al autovehiculului, va trebuiesc datele de identificare ale autoturismului, poate aveti noroc si cel care a cumparat-o sa o fi trecut pe numele lui. Datele de identificare ale masinii, le puteti solicita la impozite si taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masini instrainate Kent8d Kent8d Buna seara. Va rog mult sa ma ajutati in legatura cu un raspuns la urmatoarea problema pe care o am: in urma cu doi ani am vandut vreo 4 masini inmatriculate ... (vezi toată discuția)
Pierdut cv auto neradiat geosan2006 geosan2006 Buna ziua, ma numesc Sandu Gheorghe,sunt din Sivita jud.Galati si va aduc la cunostinta ca in anul 2011 am vandut un autoturism Dacia break 1310 ,cu contract ... (vezi toată discuția)
Mă chinui să găsesc o mașină care am dat-o la cineva cu ... Leul mic Leul mic Mă chinui să găsesc o mașină care am dat-o la cineva cu tot cu acte și numere de înmatriculare pt. rabla acuma 8 ani a ramas la înțelegere să-mi ... (vezi toată discuția)