avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare cumparare mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare cumparare mostenire

Buna seara.Mama mea si matusa mea au primit o mostenire f mare de la o matusa de-a lor,doua case si cam 100ha de teren prin testament,dar toate acestea au fost confiscate pe vremea comunismului,mama si matusa au fost la notar si au acceptat mostenirea dar au primit certificat de mostenitor doar pe o singura casa care a fost demolata unde sa-au construit blocuri,a facut demersuri la legea 10pentru case si la legea 18pentru terenuri dar nu a primit nimic.Acum as deschide proces pe legea 165 iar si mama si matusa vreau sa-mi vinda mie sau sa-mi cedeze mie aceasta mostenire(testament) pentrca trebuie deschide proces.Poate cineva sa-mi spuna cum pot cumpara acest testament sau aceasta mostenire? Pot cumpara acest testament sau trebuie sa deschid proces si dupa aceea sa cumpar drepturi litigioase.Mama a deschis proces in 2000 dar nu i-a aprobat,iar eu am posibilitati si as incerca din nou pe legea 165 cine imi poate da niste sfaturi?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:48, 15 Ianuarie 2014
dvs. cumparati drepturile litigioase nu mostenirea . se face toto la notar si posrniti dvs. procesul si ce castigati , daca castigati este al dvs. in rest , despre sanse la cazul concret va poate sfatui un avocat analizand cazul in speta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare? ContSters295489 ContSters295489 Buna seara.Mama mea si matusa mea au primit o mostenire f mare de la o matusa de-a lor,doua case si cam 100ha de teren prin testament,dar toate acestea au fost ... (vezi toată discuția)
Testament valabil Ionel1234 Ionel1234 Mama si matusa mea au primit prin testament de la o verisoara vreo 50ha ,si o casa in centru orasului,toate acestea au fost luate de regimul comunist,mama si ... (vezi toată discuția)
Testament ContSters295489 ContSters295489 Buna seara.Mama mea a primit o mostenire prin testament in anul 1962 iar aceasta mostenire a fost confiscata pe vremea comunismului,la legile care au fost pana ... (vezi toată discuția)