Buna seara.Mama mea a primit o mostenire prin testament in anul 1962 iar aceasta mostenire a fost confiscata pe vremea comunismului,la legile care au fost pana acuma nu am formulat nici o cerere am avea ceva sanse acuma sa intram in posesia testamentului si sa primm terenurile si casele inapoi?
consider ca este tardiv...au existat mai multe legi (Legea nr. 10/2001, Legea nr. 18/1991 etc), dar termenele impuse de legile respective au fost demult depasite, nerespectate de dvs....
Parintii nu au avut bani de procese au deschis doar doua procese pe legea 10 pentru doua case dar a cistigat statul, in 2001-2003 au fost procesele iar notificarea de la executor a venit în 2009,nu am cistigat nimic,am putea deschide acum proces?iar pentru terenuri au fost cereri dar acum nu mai exista ptr va un teten de 30ha l-a luat primarul.Unde am putea gasi aceste cereri? Va multumesc
In mod normal trebuia ca cel care a formulat cererile sa le fi intocmit in 2 exemplare, unul sa-l fi depus, altul sa-l fi pastrat cu nr si data inregistrarii! Daca nu le regasiti, incercati sa cautati cererile la unitatile unde acestea au fost depuse!