Buna ziua, bunica mea detine un teren intravilan de 6607 mp in Constanta zona viile noi si dorim sa facem cadastru am depus actele pentru cadastru am platit avansu cadastristei si ne-a spus ca va fi gata in 21 de zile lucratoare au trecut 17 zile in kre am mai tinut legatura iar in ultimile zile nu a raspuns la telefon pana i-am dat un mesaj sa sune sa ne informeze cum decurge .. a sunat si mi-a spus ca sunt probleme in sensu ca nu poate sa faca cadastru deoarece trebuie masurat si terenu vecinilor si binenteles ca asta costa foarte multi bani pe care nu nii permitem a spus ca exista solutia de a vorbi cu vecinii sa faca si ei cadastru altfel nu se poate rezolva ,acum eu nu stiu daca este adevarat ma gandesc poate vrea ea sa mai faca niste bani in plus...nici nu stiu ce sa cred exista posibilitatea sa nu pot sa fac cadastru? si din ce cauza? va rog frumos sa ma ajutati multumesc frumos!
treaba e in felul urmator ei mi-au cerut lotizarea zonei, eu am luat acea foaie de la primarie, am depus-o acum cer lotizarea intregii sole pe cd care are 20ha, ca de unde stiu ei ca bucata mea de pamant incape in sola respectiva. Deci practic celelalte cadastre facute intre 2000-2009 sunt amplasate gresit si eu trebuie sa le rezolv lor problema. Insa din ce am inteles lotizarea zonei pe cd se cere doar la extravilan la intravilan fiind suficienta lotizarea pe hartie. Eu cred ca ei au facut manevre in trecut cu dosarele de cadastru din zona si de aceea imi dau astfel de motive. Ce as putea face? Cred ca o sa actionez ocpi-ul in instanta dupa consultarea unui avocat specializat pe astfel de probleme.