Buna ziua! Sunt unitate subventionata de o institutie publica. Am recuperat de la CASS suma corespunzatoare medicalelor din mart.,apr.,mai si iun. 2013, respectiv am primit banii tocmai in oct.2013. Am evid. 561=43112 cu suma X.in luna oct. iar la sf.de an conform extras de la trez. am la incasari subventia de la ordonatorul principal + suma de la cass. Cine si ce trebuia facut cu aceasta suma de la cass in conditiile in care eu am virat toti banii ramasi neutilizati inapoi si am la 31.12.2013 soldul 0. La ordonatorul princ., incasarile de la ei sunt mai mici decat platile mele cu aceasta suma, pe cand in extrasul meu de la trez. apar egale si am sold 0. ptr.ca am returnat toti banii ramasi neutilizati,automat ca si aceasta suma de la cass se regaseste aici.
Bilant
eveevelina
buna seara,
va rog mult ajutati-ma si pe mine in urmatoarea problema:
la dec 2009 am sold creditor 5121 si am si o suma in 581. la pozitia IV din F10 din ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.