avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Viza CPF institutie publica
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Viza CPF institutie publica

1.economist cu 2 ani vechime in privat si un an vechime in institutie publica poate acorda viza CFP, intr-o institutie publica?
In ord.522/2003, lit.f prevede ca si conditii sa aiba o vechime efectiva in domeniul finantelor publice de minimun 3 ani, in cazul institutiilor publice
2.se poate incheia un contract de prestari servicii cu firma autorizata CECAR pentru a acorda viza CFP intr-o institutie publica?

Alte discuții în legătură

Viza cfp Mitzi_transilvan Mitzi_transilvan Va rog sa ma lamuriti in ce conditii intr-o institutie publica poate fi numita in vederea exercitarii CFP un functionar public cu studii superioare tehnice ... (vezi toată discuția)
Acordare viza cfp cocutaioly cocutaioly sunt angajata la o unitate bugetara , am studi superioare , dar juridice de drept sunt incadrata ca referent superior, am depus dosar de viza cfp, mi se acorda ... (vezi toată discuția)
Angajatul poate refuza atribuțiile ? oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Vă rugăm frumos să ne ajutați cu câteva răspunsuri cu privire la următoarea situație: - angajatul de la Resurse Umane pune viza ... (vezi toată discuția)