Inteleg ca cei care au o venituri mai mari de 1 .693 lei nu mai au dreptul de a cumula pensia cu salariul la stat.Mentionez ca este vorba de un actor care primeste acesti bani reprezentand atat pensia ca urmare a vechimii in munca....plus o suma de bani de la UNITER pe care o incaseaza toti actorii pensionari si alta suma de bani reprezentand drepturi pe care le iau toti care au fost defavorizati ca urmare a deportarii......Suma totala este de circa 25 de milioane....Intrebarea mea este urmatoarea.Putem sa-l oprim in continuare in calitate de salariat platindu-i astfel salariu.
Va multumesc....
A fost publicata vreo OUG in MO cu aceste specificatii, pt ca eu nu imi dau seama exact la ce faceti referire?
Acei 1693 lei se refera la salariu mediu brut pe economie stabilit pentru anul 2009, nu la venitul minim garantat. Salariul minim brut garantat in plata este de la 01.01.2009 600 lei.
Discutia mi se pare prematura.Este un proiect de lege adoptat de guvern in sedinta din data de 8 aprilie a.c.cu privire la cumulul salariului cu pensia.Sa vedem cum va iesi legea.:sorry: