avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Achitare sulta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Achitare sulta

Buna.Dupa plata sultei in fata instantei,in cat timp fosta sotie trebuie sa elibereze imobilul?Instanta n-a stabilit nici un termen in acest sens.Eu vreau sa-l vand cat mai repede pentru a pleca din tara.
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 06:19, 16 Ianuarie 2014
Daca imobilul v-a fost atribuit iar dumneavoastra i-ati achitat sulta stabilita de catre instanta prin hotarare, nu exista un termen in care trebuie sa paraseasca imobilul. Vreau sa spun ca trebuie sa-l paraseasca imediat, asta in conditiile in care dosarul s-a terminat, adica au fost epuizate si caile de atac, dumneavoastra aflandu-va in posesia unei hotarari definitive si irevocabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate porni executarea silita si in ce conditii laura.s laura.s in cursul unui proces de iesire din indiviziune A pierde casa si trebuie a primeasca de la B sulta s-au epuizat toate caile de atac A poate porni executarea ... (vezi toată discuția)
Vinderea unui imobil atribuit sammy44 sammy44 Buna ziua. Daca mi se atribuie un imobil care face obiectul unui partaj si pt care sunt coproprietar cu fostul sot , pot sa-l vand singura fara acordul lui? ... (vezi toată discuția)
Modalitati de plata sulta loanabelciu loanabelciu Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti ce modalitati de plata sunt acceptate in instanta pentru plata sultei (mai bine zis avem un apartament cu 3 camere ce ... (vezi toată discuția)