avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... transformare destinatie constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

transformare destinatie constructie

Am construit avand autorizazie de construire pentru casa de locuit ,acum as dori sa transform destinatia in vederea desfasurarii unei activitati autorizate si anume doresc ca anumite spatii sa le folosesc in producerea de bunuri alimentare.
Care este practica de urmat in acest scop?
Cel mai recent răspuns: ABIS Engineering SRL , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 21:25, 16 Ianuarie 2014
Destinația clădirii se poate modifica în mod oficial în cartea funciara pe baza unor documente emise de primarie. Primăria va va spune ce este de făcut (expertiza tehnica, declarație, altele poate ?), pentru a va emite documentele necesare. Cel mai bine mergeti mai întâi la registrul comerțului pentru a cere lămuriri în legătură cu cerințele privind înființarea unui spațiu comercial de asemenea natura în cadrul locuinței d-voastră și abia apoi începeți cu birocrația necesara unei astfel de proceduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu comercial Tarana Tarana In cadrul locuintei mele construita cu autorizazie ,doresc sa destinez anumite spatii pentru o activitate comerciala .La cine ma adresez si care este practica ... (vezi toată discuția)
Magazie transformata in casa danielrot danielrot Buna ziua, In urma cu vreo 15 ani am cumparat o cladire din caramida, foarte solida, folosita de comunisti drept magazie de cereale. Am transformat-o in casa, ... (vezi toată discuția)
Cum se poate schimba destinatia unui spatiu comercial in sediu de birouri sau spatiu de locuit? kres kres Cum se poate schimba destinatia unui imobil din patrimoniul societatii din \\"spatiu comercial\\" (magazin) in \\"sediu administrativ\\"sau \\"sediu de ... (vezi toată discuția)