avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Cumpararea unui bun din afara Romaniei, tara membra ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Cumpararea unui bun din afara Romaniei, tara membra U.E.

Detin un PFA platitor de T.V.A am numar de tva intracomunitar si am gasit un tractor in Germania care costa 25300 +10,7% VAT , si am vorbit cu persoana fizica care o detine si sustine ca trebuie sa platesc toata suma de 28 000 , eu vreau sa stiu care ii adevarul ca vreau sa cumpar tractorul pe PFA si nu vreau sa platesc cei 10,7 % mai ales ca achizitiile din strainatate nu se platesc cu TVA.
Ce sa fac ? Cum poate persoana fizica sa imi ofere o factura sau ceva care sa pun la cheltuieli ?
Va rog ajutor si sincer multumesc .
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 11:08, 17 Ianuarie 2014
Probabil ca asa l-a cumparat ( cu tva) - fiind PF nu si-a dedus TVA ul... deci trebuie sa si l recupereze cumva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se aplica taxe vamale/t.v.a. pentru achizitii de utilaje agricole din strainatate de catre o persoana fizica jamescicio jamescicio Buna ziua , Doresc sa achizitionez un tractor ca persoana fizica din Romania de la o persoana fizica din Germania si as vrea sa stiu daca am dreptul sa o ... (vezi toată discuția)
Achizitie autotractor germania adrlani adrlani Buna ziua, am o societate care este plătitoare de TVA și urmează sa primesc certificatul pentru Registrul operatorilor ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara secon-hand mery52 mery52 Buna ziua, am o Intrep. Individ., nu sunt platitor de TVA, si doresc sa cumpar autoturisme secon-hand din U.E. de la persoane juridice si fizice, si sa le ... (vezi toată discuția)