avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Se aplica taxe vamale/t.v.a. pentru achizitii de ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Se aplica taxe vamale/t.v.a. pentru achizitii de utilaje agricole din strainatate de catre o persoana fizica

Buna ziua ,

Doresc sa achizitionez un tractor ca persoana fizica din Romania de la o persoana fizica din Germania si as vrea sa stiu daca am dreptul sa o cumpar.
Omul din Germania mi-a spus ca trebuie sa platesc 10,7 % VAT pentru utilaj. Voi plati suma intreaga , vom face actele dupa care vom incarca utilajul pentru Romania si aici ii intrebarea : Daca utilajul vine in tara se va aplica ceva tva sau taxa pe tractor ?

Alte discuții în legătură

Cumpararea unui bun din afara romaniei, tara membra u.e. jamescicio jamescicio Detin un PFA platitor de T.V.A am numar de tva intracomunitar si am gasit un tractor in Germania care costa 25300 +10,7% VAT , si am vorbit cu persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Achizitie autotractor germania adrlani adrlani Buna ziua, am o societate care este plătitoare de TVA și urmează sa primesc certificatul pentru Registrul operatorilor ... (vezi toată discuția)
Taxe import china calin andrei calin andrei Buna ziua, Doresc sa achizitionez 2 utilaje din China pe care sa le utilizez in procesul de productie (un CNC si o masina de infoliat).Care sint toate taxele ... (vezi toată discuția)