avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie in anulare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie in anulare

Buna ziua,
In urma contestatiei in anulare (proces civil) mi s-au anulat toate hotararile in care castigasem procesul, desi hotararea era deja executata si desi trecusera 1, 5 ani de cand s-a dat decizia de recurs. In contestatie am dovedit doar ca hotararea a fost executata nu si ca au trecut 1,5 ani de la recurs (intre decizie recurs si deschidere contestatie). Va rog spuneti-mi daca aceasta decizie irevocabila din contestatia in anulare poate fi atacata si in cat timp de la redactarea ei.
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Sentinta data in urma unui recurs offefei offefei buna ziua! Ce se mai poate face in urma unei sentinte irevocabile, date in urma unui recurs? Sustin ca am pierdut recursul chiar daca fondul si apelul au fost ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre judecãtoreascã irevocabilã miki70_is miki70_is Ce cale de atac are la îndemână una dintre părţile aflate în proces civil după ce a avut loc recursul în care s-a dat o [b]hotărâre irevocabilă[/b] ... (vezi toată discuția)
Am pierdut in recurs. ce pot sa mai fac? ana_mar1a ana_mar1a buna ziua, pe scurt, situatia este urmatoarea: am dat in judecata Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale la Tribunal. am castigat procesul si AJPS a facut ... (vezi toată discuția)