Buna ziua,
As dori sa aflu daca, in urma postarii pe internet a unui thread care descrie o experienta neplacuta cu un prestator de servicii as putea fii dat in judecata pentru calomnie sau orice alta speta?
Tin sa precizez ca toate faptele scrise in acel thread sunt perfect adevarate si pot fii verificate.
Acel prestator de servicii mi-a provocat un prejudiciu pe care tot acel prestator a incercat sa spuna ca eu am venit la el cu bunul deja afectat de acel prejudiciu, eu incercand astfel sa il pacalesc, dovedindu-se insa ca eu am avut dreptate in final.
Nu cred ca un prestator de servicii se va gandi sa va cheme in judecata in conditiile in care afirmatia dumneavoastra este adevarata. Ar fi un proces inutil pentru prestatorul de servicii.
Calomnie
Ady337
Buna ziua,
Daca o persoana posteaza mesaje calomnioase, neadevarate, la adresa mea, carei institutii trebuie sa ma adresez pentru identificarea acesteia? Si ... (vezi toată discuția)
Calomnie pe internet?
mokusko
am scris pe site-ul firmei sotului meu la nervi desigur,dar sunt si convinsa ca am dreptate,ca domnii care conduc aceasta firma sunt niste comunisti cu idei ... (vezi toată discuția)