Buna
Am urmatoarea problema,ieri eram la trecerea de pietoni urma sa intru in sensul giratoriu si cand sa plec de pe loc imi apar in fata doua fete de vreo 15 sau 16 ani,am pus imediat frana una dintre fate s-a sprijinit de masina cu mana si a sarit sa se fereasca din cate am vazut nu am lovit-o dar i-a sarit papucul din picior in urma sariturii,mentionez ca nu a cazut nu a fost deloc un impact,am dat geamul de la masina jos si am intrebat-o daca e ok,mi-a raspuns ca da,am facut sensul giratoriu m-am dat jos si am intrebat-o daca am lovit-o daca se simte bine daca nu vrea sa mergem la spital si daca e ok,mi-a raspuns ca e ok si ca nu e nici o problema,am plecat mai departe la fel si ele fara sa ne dam vreun numar de telefon sau sa ne schimbam vreun nume.La fata locului nu au fost organe de constatare sensul giratoriu era in lucru,a vazut un sofer ceea ce s-a intamplat.Mi se poate intampla ceva grav??Va rog sa imi raspunde-ti ca starea mea de spirit e la pamant.
In cazul infractiunii de vatamare corporala , actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate. In cazul dvs. se pare ca fapta nu a avut consecinte , victima v-a asigurat ca nu are probleme, deci puteti sta linistit.
cu siguranta nu este vatamare grava, insa daca cineva ar vrea sa va faca rau, si ma refer la cele doua fete ar putea sa va poarte pe drumuri pentru parasirea locului accidentului.